Om Mini Road Racing Klub Danmark.

Her finder du alt det praktiske om Mini Road Racing klub Danmark stiftet 1 januar 2012.

Som medlem af klubben får du adgang til reservedele og hjælp til priser der er meget rimlige fordi vi køber ind sammen og har de bedste kontakter.

 Hvordan startede det hele for Mini Road Racing Klub Danmark ?

Her starter historien om en klub ....................

Vi tænkte det kunne være godt med en klub der har som formål at hjælpe de Mini RR kørere der er tilbage efter krisen der gjorde at mange opgav og voksede fra sporten.

Ideen kom henover julen 2011-2012 efter at have set hvad der tilbydes på nettet, DBA, Gul og Gratis, Facebook, MC 123, Touring Nyt og andre web med køb og salg forum.

Der er faktisk ikke rigtigt nogen seriøse udbydere tilbage ud over en enkel klub som Pocket Bike Club DK.

Der måtte derfor gøres noget og ud fra den betragtning blev det gjort.

Reservedele til Pocketbike kunne være vanskelige at finde efter krisen så derfor har vi valgt at dele vores viden med dig.

 

 Dansk Mini Road Racing Klub vælger at være miljøvenlige.

Husk som medlem af klubben altid at afleverer dine udskiftede dæk, kæder og andre produkter der skal behandles miljømæssigt korrekt, til nogen der sikrer de bliver destrueret eller genbrugt til mindst mulig skade for miljøet.

Miljø er også ens omgivelser hvor den støj der kommer fra vores maskiner og aktiviteter kan være et problem, tænk altid på løsninger af dette problem indenfor det teknisk muligt.

Alle maskiner kan køre på Miljø brændstof (af typen alkylatbenzin), mest kendt som Aspen Fuel og brugt i skoven, haven og park.

Alle der kører indendørs med en Mini RR maskiner bruger dette brændstof der giver meget færre gener end almindeligt brændstof.

Dansk Mini Road Racing Klub's aktiviter vil altid være at arbejde positivt på at mindske forureningen ved den aktivitet vi har, det være sig det brændstof eller de reservedele og tilbør vi bruger.

 

 Bliv medlem af Mini Road Racing Klub Danmark.

Kontakt os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. skriv "nyt medlem" i emnefeltet på din mail og bliv medlem af klubben.

Vi kontakter dig med medlemsnummer og kontonumre til indbetaling af kontingent.

Det koster 150,- kr. der går til administration af hjemmesiden.

På hjemmesiden hvor du kan finde brugte reservedele, brugte maskiner, udstyr og meget andet til Mini RR sporten.

Klubben har et mindre reservedelslager som medlemsskabet også giver adgang til og vil dermed kunne hjælpe dig hurtigt og nemt.